La storia di Buscaglione Caffè
Buscaglione CaffèMade in Italy od 1899
Caffe Buscaglione je istorijski utemeljena kafa koja je počela svoju poslovnu aktivnost u Đenovi krajem devetnaestog veka i od tada je uspela da osvoji ukuse različitih generacija ljubitelja i poznavaoca vrhunske kafe , a sve zahvaljujući milionima prodatih šoljica kafe. Od 1899. godine, Caffe Buscaglione oplemenjuje i širi kvalitet italijanskog espresa kako u Italiji, tako i širom sveta.
SAZNAJTE O PROIZVODIMA
Macchina Buscaglione Caffè
UkusEmocija ukusa
Prestižni brend sa kvalitetnom istorijom iza sebe, kombinovan sa sposobnošću da se stalno obnavlja i usvaja nove tržišne trendove. Osetljiv na inovacije, Buscaglione je bio pionir u razvoju espresso ćaldi (mahuna, papirni uložak) i od 1995. godine razvija ovaj novi tržišni segment.
SAZNAJTE O ESPRESSO ĆALDAMA

ui_separator.png

Međunarodni razvoj

Caffe Buscaglione osvojio je ceo svet svojim "resa in tazza": savršenom kombinacijom tradicije i inovacije. „Stvaranje jedinstvenih mešavina kafe, kako bi mogli da osvojimo različita tržišta, od tradicionalnih tržišta do sofisticiranijih i prefinjenijih“. Caffe Buscaglione je istorijski vezan za Food Service Vorld: profesionalne barmene, espresso bar i restorane. To je osnovna veza za usavršavanje italijanske espresso kafe i istovremeno širenje naših vrednosti, kako bi se potrošačima ponudio uvek savršeni espresso. Caffe Buscaglione je idealan partner spreman da pruži pomoć i podršku klijentima u svakom aspektu poslovanja, uvek nudeći im odličnu šoljicu espresso kafe.

Inovacije

Caffe Buscaglione je dinamična stvarnost, proizvode je profesionalci, ljudi inspirisani voljom i željom širenja sjajne tradicije italijanske espresso kafe. Zahvaljujući industrijskom postrojenju poslednje generacije, zrno se obrađuje skrupuloznom procedurom kako bi se osigurao vrhunski kvalitet naše kafe. Od skladištenja do pečenja i pakovanja, naša kafa ne dolazi u kontakt sa bilo kojim spoljnim elementom. Inovativni sistem proizvodnje filtriranim vazduhom omogućava dobijanje visoko kvalitetne espresso kafe.

Pakovanje

Ukus emocije prenosimo kroz naše iskustvo i inovacije. Iz tog razloga koristimo visoko automatizovanu opremu koja, pored tradicionalnih proizvoda, realizuje i stabilo-pakovanje. Sva ambalaža prolazi kroz proces kontrolisane atmosfere sa azotom kako bi se obezbedila svežina, a ukus i aroma ostali nepromenjeni tokom vremena.

Separatore

Naši sertifikati i naše socijalne aktivnosti

Loghi certificazioni

Pored sertifikacije ISO 9001/2008, kompanija je integrisala i sopstveni sistem sa sledećim sertifikatima: IFS, BRC i ORGANIC. U skladu sa tim uverenjem, Caffe Buscaglione je sebi dala Kodeks etike i ponašanja koga se moraju pridržavati svi oni koji rade u kompaniji ili u ime naše kompanije.